Business Controller 32 uur per week

Wij komen in actie voor mensen in Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Doordat ze geen dak boven hun hoofd hebben, een steuntje in de rug nodig hebben of hun schulden zich blijven opstapelen. Elke dag maken we ons sterk om het leven van onze 1500 cliënten beter te maken. Hoe? Door onze mouwen op te stropen en te doen wat nodig is. Door in oplossingen te denken en elkaars talenten in te zetten. Door ons met hart en ziel te verbinden. Werk jij met ons mee?

 

"Stevige financial in de zorg / outside-the-box denker / Integer / Toekomstgericht"

Er staan mooie ontwikkelingen op de agenda om onze financiële producten verder te optimaliseren. Wat denk je van deze vraag: “Hoe kunnen we vooruitkijken in onze rapportages, i.p.v. terugkijken en welke KPI’s zetten ons op scherp?” “Rolling forecast: heeft dat een toegevoegde waarde voor ons?” Of “Hoe werken we het best samen met andere organisaties vanuit financieel-economisch oogpunt?” Onderwerpen waar jij mee aan de slag mag en waarmee je impact maakt op onze organisatie.

Dit ga je doen

Jij kijkt naar het verhaal achter de cijfers. Je start met ijzersterke analyses via door jou ontwikkelde rapportages. Vervolgens vertaal je dit naar begrijpelijke informatie voor de business. Die business geeft jou input voor verbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan systemen die beter kunnen. Daarop schakel jij weer razendsnel met je directe collega’s controlling en IT.

In onze dynamische omgeving heb jij genoeg te doen:

 • Rapportages verzorgen voor intern gebruik en voor opdrachtgevers (zorgverzekeraars, gemeenten).
 • De Planning & Controlcyclus, AO/IC en stuurinformatie.
 • De begroting opstellen, projectcalculaties, jaarrapportage en (subsidie)verantwoordingen.
 • Vragen van zorgmanagers in het primair proces beantwoorden.
 • Werkinstructies ontwikkelen voor gebruikers in de organisatie.

Heb je met je collega’s oplossingen bedacht voor verbeteringen, dan is het tijd voor implementatie. Gelukkig heb je een flinke dosis verbindingskracht en doorzettingsvermogen. Daardoor kun je je verplaatsen in je collega’s in het primaire proces en weet je goed uit te leggen waarom de veranderingen noodzakelijk zijn.

In het primaire proces werken hele gedreven collega’s die alles doen om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Hun prioriteiten liggen zodoende niet bij financiën Je hebt elkaar wel nodig om veranderingen te kunnen realiseren. Met jouw positieve energie weet je de boel op de rit te krijgen. Ook al duurt het allemaal langer, jij maakt af waar je aan begon.

Hier kom je terecht

Je plek vind je binnen onze afdeling Economische Administratieve Dienst (EAD), waar je met z’n 10-en alle financiële stromen voor onze organisatie soepel laat verlopen. Vanuit jouw subteam Control ondersteun je ook de manager van onze afdeling. We zijn een club van aanpakkers, die snel schakelen en effectieve samenwerkingen aangaan met andere teams. We werken hard en helpen elkaar graag verder. Elke maand komt er iemand vanuit het primaire proces iets vertellen, wat de onderlinge verbinding weer vergroot.

Binnen ons team zoeken we elkaar ook graag op, voor overleggen en gezelligheid. Met zo’n 1 dag per week op kantoor zijn we ook creatief in andere samenwerkopties. Buiten kantoor vinden we het ook leuk om samen de stad Utrecht te ontdekken.

Dit ben jij

Vaktechnisch sta je als een huis. Je ontwikkelt rapportages in een handomdraai en ziet ook welke impact diverse processen hebben op de financiële administratie. Met je sprankelende persoonlijkheid en positieve mindset ben je een fijne collega om mee samen te werken.

Verder heb je

 • Een bachelor/master in Accountancy, Controlling of Bedrijfseconomie.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met AFAS en Excel.
 • Ervaring met procesoptimalisatie, automatisering en ‘lean’ werken.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris van max. € 4.830,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10 Cao Sociaal Werk)
 • Een jaarcontract met mogelijkheid voor verlenging
 • Een Individueel Keuzebudget (18% van je salaris). Hierin zit o.a. het vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof
 • Een individueel Loopbaanbudget (1,5% van je brutosalaris)
 • Allerlei cursussen en trainingen
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • En als bonus ruim 400 gezellige en gedreven collega's

Procedure

Reageren kan tot en met 15 januari 2022.

Het eerste gesprek vindt plaats op maandag 7 februari 2022.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Vacaturekenmerken

Contact

Niveau en ervaring