Zo werken wij

Het leven van onze cliënten is soms weerbarstig. Daarom is het belangrijk dat je flexibel bent om aan te sluiten en te doen wat nodig is. Jouw toekomstige collega’s hebben verschillende achtergronden en expertisegebieden. Zo hebben ervaringsdeskundigen reguliere functies in de teams.

Persoonlijke ontwikkeling
Onze cliënten hebben te maken met complexe problematiek. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en blijven leren, maar ook dat ze zelfstandig zijn, vakbekwaam en innovatief. Zo blijft onze dienstverlening op een hoog niveau. Om ervoor te zorgen dat jij over de juiste kennis en kwaliteiten beschikt, maken we samen een persoonlijk leerpad. Dat gaat via onze TV-academie. Dit is een online leeromgeving met onze trainingen, e-learnings en instructievideo’s.

Onze cultuur
De Tussenvoorziening is een mensgerichte organisatie met oog voor resultaat en innovatie. Bij ons krijg je het vertrouwen en de ruimte om te doen wat nodig is in jouw werk. Wij vinden het belangrijk om open en informeel met elkaar te communiceren. Daarom organiseren wij regelmatig leerbijeenkomsten en borrels. We zijn als organisatie altijd in beweging. Daardoor heb je bij ons doorgroeimogelijkheden en kansen om nieuwe dingen te doen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je werk met betekenis en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je trainingen volgen en meewerken aan uitdagende projecten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn collectief geregeld, denk aan:

  • individueel keuzebudget (ongeveer 18% van je brutosalaris);
  • loopbaanbudget (1,5% van je brutosalaris);
  • pensioenopbouw bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn.

Meer weten? Bekijk dan de cao Sociaal Werk.