Sollicitatieprocedure

In 4 stappen naar een baan bij de Tussenvoorziening

Stap 3

Gesprek

Stap 4

Meeloopdag

Stap 1: Digitaal solliciteren

Iedereen heeft zijn eigen unieke talenten, daar zijn wij van overtuigd. Bij de Tussenvoorziening kun jij jezelf zijn, je talenten ontwikkelen en bijdragen wat jij belangrijk vindt. Sámen maken wij het verschil.

De Tussenvoorziening is er voor iedereen die dakloos is of dreigt te worden. Wij bieden verschillende vormen van opvang, begeleiding en schuldhulpverlening. Samen met ruim 400 betaalde medewerkers, 450 vrijwilligers, 15 ervaringsdeskundigen en 60 stagiaires hebben wij één doel. Namelijk het leven van de meest kwetsbare mensen in de samenleving een stukje beter maken. Zodat zij weer volwaardig en (zo) zelfstandig (mogelijk) kunnen deelnemen aan de samenleving.

Sta jij met beide benen op de grond en breng jij graag mensen in beweging? Bekijk dan onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.


Stap 2: Uitnodiging

Zoek jij een uitdagende baan waarbij jij veel vrijheid krijgt? En wil je jezelf graag verder blijven ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures. Wellicht maken wij binnenkort kennis met je.

Open sollicitatie
Heb je ervaring met onze doelgroep en/of heb jij een afgeronde maatschappelijke opleiding op mbo- of hbo-niveau? Dan ben je van harte uitgenodigd om je motivatie en cv op te sturen naar sollicitaties@tussenvoorziening.nl. Heb je een interessant cv? Dan nodigen we jou uit voor een oriënterend gesprek.